Katy Perry svými šaty fanouškům vzkázala, ať volí Obamu
Katy Perry | zdroj: Profimedia

Katy Perry svými šaty fanouškům vzkázala, ať volí Obamu

26. 10. 2012 – 13:25 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Katy Perry je známá milovnice extravagantních kostýmu i zastánkyně amerického prezidenta Obamy, jenž bude již za několik měsíců obhajovat svůj mandát prvního muže USA. Zpěvačka se rozhodla spojit tyto své dva zájmy dohromady a na koncertě v Las Vegas si oblékla gumové šaty s potiskem volebního lístku - a samozřejmě se začerněným políčkem u jména Barack Obama.

Katy Perry se s Obamou i jeho manželkou Michelle přátelí už delší dobu a americký prezident se netají, že mu mladá zpěvačka učarovala. Ačkoliv se doma dostal málem do potíží kvůli Katině babičce Anne. "Když mě Anne políbila, zůstala mi na tváři troška rtěnky. Naštěstí mi ji někdo setřel, než to viděla Michelle," smál se Barack Obama.

Prezidentské volby ve Spojených státech se odehrají již 6. listopadu. Mezi slavné přátele a podporovatele současného prezidenta Obamy patří mimo jiné Beyoncé a Jay-Z, Brad Pitt, Eva Longoria či Madonna. Obamovu vyzyvateli Mittu Romneymu fandí ze slavných tváří například Sylvester Stallone, Clint Eastwood, Cindy Crawford či Arnold Schwarzenegger.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku