Magazín

Kim Kardashian čeká miminko

Americká televizní hvězdička, kterou nejvíce proslavila uniklá sexuální nahrávka a plné tvary, je štěstím bez sebe. Se svým přítelem Kaynem Westem, se kterým chodí teprve 8 měsíců, totiž očekává své první děťátko.
Magazín

Kate Winslet s manželem se proletí na Měsíc

Půvabná herečka dostala od ke svatbě opravdu originální dárek. Ned Rocknroll je totiž synovcem slavného magnáta Richarda Bransona, který plánuje vyvážet na měsíc turisty, a rozhodl se, že kosmický výlet dopřeje i novomanželům.
Magazín

Zamilovaný Depp pojmenoval po své přítelkyni pláž

Herec, který po rozchodu s Vanessou Paradis šťastně zakotvil po boku herecké kolegyně Amber Heard, učinil láskyplné gesto. Jedné z pláží na svém soukromém bahamském ostrově dal na počest své nové lásky jméno Amber.
Magazín

Partner Shakiry oznámil, že zpěvačka porodila, byl to ale jen vtip

Španělský fotbalista Gerard Pique napsal na svůj Twitter zprávu ve španělštině, že společně se zpěvačkou Shakirou přivítali na světě jejich prvorozeného chlapečka. O několik hodin později přiznal, že si z fanoušků pouze vystřelil, v té době už se však musel probírat tisíci blahopřáními.
Magazín

Jennifer Aniston strávila Vánoce v plavkách

Zdaleka ne každý sní o Vánocích bílých. Představitelka Rachel z kultovního seriálu 'Přátelé' si mnohem raději svátky narození Krista vychutnává v tropickém počasí. Fotografové ji objevili, jak si se svým snoubencem Justinem Therouxem užívá na dovolené v Mexiku.
Magazín

Kámošky jak hrom: Beyoncé a Gwyneth spolu přivítají Nový rok

Slavné krásky jsou živým důkazem toho, že i v showbusinessu může fungovat opravdové přátelství. Herečka Gwyneth Paltrow a zpěvačka Beyoncé se spolu dokonce rozhodly oslavit konec roku.
Magazín

Kate Winslet se potají vdala

Herečka, již proslavil velkofilm 'Titanic', si nadělila vskutku netradiční vánoční dárek. Během soukromého obřadu v New Yorku totiž řekla Ano svému příteli Nedu Rocknrollovi. Romantické komorní svatby se zúčastnil i Katin herecký kolega Leonardo DiCaprio.
Magazín

Tom Cruise má prý novou lásku, je to manažerka restaurace

Co se týče záležitostí lásky, nebyl letošní rok pro hvězdu filmu 'Mission Impossible' právě příznivý, v červenci zkrachovalo jeho šestileté manželství s Katie Holmes. Jak se zdá, začalo se Tomu Cruisovi na sklonku roku blýskat na lepší časy. Podle zdrojů z hercova okolí má totiž novou přítelkyni.