Magazín

Věřili byste, že krásné Keiře Knightley je 37 let?

Keira Knightley je jednou z nejlépe placených hereček Hollywoodu. Největšího uznání získala roku 2003, kdy se širokému publiku představila ve filmovém hitu Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly. Jakých dalších úspěchů dosáhla, kde všude hrála, jaké měla mládí a s kým žije? Vše se dozvíte v její biografii, která je nejpodrobnější na českém internetu. Můžete si také prohlédnout víc jak tisícovku fotografií.
Magazín

Životní příběh překrásné Zoe Saldany

Exotická kráska Zoe Saldana se ve filmu objevuje již od přelomu tisíciletí. V roce 2003 získala malou roličku v Pirátech z Karibiku. Největší hereckou příležitost dostala od režiséra Jamese Camerona, který ji v roce 2009 pasoval do hlavní ženské role ve filmovém megahitu Avatar. Významné role má také ve Star Treku, či Strážcích Galaxie. Přečtěte si její příběh od útlého dětství, kdy tragicky zahynul její tatínek, až do současnosti, kdy se řadí mezi hereckou špičku.
Magazín

Zemřel legendární herec Jean-Paul Belmondo

Ve věku 88. let zemřel Jean-Paul Belmondo, jeden z nejznámějších francouzských symbolů 20. století, kterého prezident Emmanuel Macron označil za "národní poklad". Belmonda, kterému u nás propůjčil hlas Jiří Krampol a který byl idolem žen a dívek několika generací, nejvíce proslavily role ve filmech U konce s dechem, Muž z Ria či Bezva finta.  
Magazín

Jason Statham, nástupce Schwarzeneggera a Stallona slaví narozeniny

Svalovec Jason Statham oživil akční filmy v tomto tisíciletí jako málokterý herec. Právem je tak považován za přímého nástupce hvězd z 80. a 90. let, jakými byli Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, či Jean-Claude Van Damme. Víte, kde všude si zahrál a jaké role z něj udělali hvězdu? Přečtěte si jeho životopis, kde se dozvíte vše důležité z jeho dosavadního života.
Magazín

Jak se bezdomovec Chris Pratt stal hvězdou Hollywoodu?

Chris Pratt, který se v současnosti řadí mezi nejlepší herce, nebyl vždy tak úspěšný jako nyní. V mládí přerušil studium, živil se jako striptér a skončil jako bezdomovec na Havajských ostrovech. Živil se také jako číšník, čemuž paradoxně vděčí za svůj současný život hollywoodské superstar. V posledních letech se nejvíce proslavil jako Peter Quill ve filmu Strážci Galaxie, či Owen Grady v Jurském světě.
Magazín

Rami Malek, představitel Freddieho Mercuryho, slaví čtyřicátiny

Rami Malek byl do nedávna relativně neznámým hercem. Vše se změnilo koncem roku 2018, kdy do kin po celém světě vtrhl film Bohemian Rhapsody. V tomto velice úspěšném filmu, který pojednává o rockové skupině Queen, si Malek zahrál hlavní roli předčasně zesnulého zpěváka, Freddieho Mercuryho. Chcete se dozvědět, kde všude si do té doby Malek zahrál, do které herečky se při natáčení Bohemian Rhapsody zamiloval, a další zajímavosti z jeho života? Přečtěte si nejrozsáhlejší biografii Ramiho Maleka na českém internetu.
Magazín

Život Roberta Downey Jr., aneb jak se z mladého feťáka stala superstar

Robert Downey Jr. je v současnosti jeden z nejžádanějších a nejlépe placených herců světa, kterého si hýčká hlavně studio Marvel. Vydělává desítky miliónů dolarů ročně a filmový svět mu leží u nohou. Víte, že to tak vůbec být nemuselo, a že stačilo málo a namísto pohádkového života mohl být bezdomovcem? V našem unikátním a nejrozsáhlejším životopise na českém internetu se dozvíte spoustu zajímavostí o jeho životě.
Magazín

Hudební genius a věčný průserář Justin Bieber slaví narozeniny

Jedni ho milují, druzí ho nenávidí, představujeme vám fenomén 21. století, Justina Biebera. Máme pro vás nejrozsáhlejší, nejlepší a nejaktuálnější životopis, kde se dozvíte jak se podařilo mladému, neznámému mladíkovi z malého kanadského městečka vyprodat koncerty po celém světě!