Zpěvák Zayn Malik z One Direction žehlí svou nevěru: Odpustí mu přítelkyně?
zdroj: tisková zpráva

Zpěvák Zayn Malik z One Direction žehlí svou nevěru: Odpustí mu přítelkyně?

29. 1. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zayn strávil noc u své přítelkyně Perrie Edwards v londýnském hotelu, kde byla zpěvačka ubytovaná se svou kapelou. Oba se snažili o záchranu svého vztahu po tom, co se provalila zpěvákova aféra.

Když se v médiích objevila zpráva, že se zpěvák britské chlapecké skupiny One Direction Zayn Malik na večírku ve svém domě vyspal s neznámou servírkou Courtney, byl z toho poprask. Spekulovalo se o tom, že to možná jeho vztah se zpěvačkou kapely Little Mix neustojí a na světě bude další rozchod. Před několika týdny jsme totiž psali o rozchodu dalšího člena kapely Harryho Stylese se zpěvačkou Taylor Swift, jejichž vztah byl také médii hodně sledován.

Zayn ihned po provalené nevěře přijel za Perrie do hotelu v Notthinghamu, aby jí vše vysvětlil a požádal o odpuštění. V jejím hotelovém pokoji strávil celou noc, takže se mu to nejpíš podařilo. O Perrie se ví, že Zayna velmi miluje a tak pro ní jeden úlet není zřejmě důvodem k ukončení více jak ročního vztahu.

 

Perrie Edwards zdroj: tisková zpráva

Pro Perrie muselo být velmi těžké, když se o aféře svého přítele dozvěděla. Musí se soustředit na vystoupení se svou kapelou a s problémy ve vztahu určitě nepočítala. Zdroj z jejich okolí řekl: "Všichni jim dávají prostor, aby si to mezi sebou vyříkali. Potřebují o tom mluvit a vše si vysvětlit, než půjde Perrie zase na jeviště mezi lidi."

Zatím bez komentáře, buďte první!