Zpěvačka Shakira opustila porodnici
zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka Shakira opustila porodnici

30. 1. 2013 – 12:08 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Domů ji doprovodil přítel

Po pěti dnech strávených na klinice Teknon v Barceloně, kde zpěvačka porodila své první dítě, syna Milana, mohla klidně odejít domů. Při odchodu jí doprovázel přítel, fotbalista Gérard Piqué, oba vypadali velice spokojeně.

Shakira_2 zdroj: tisková zpráva

Při odchodu na pár čekali nedočkaví novináři a fotografové, kteří chtěli slyšet všechny detaily kolem porodu, ovšem dvojice jenom s úsměvem prošla kolem nich. Ovšem pár hodin po porodu obě hvězdy informovaly své fanoušky prostřednictvím sociálních sítí: „Radostně vám oznamujeme narození Milana Piqué Mebaraka, syna Shakiry Mebarak a Gérarda Piqué. Narodil se 22. ledna v 21:36 v Barceloně.“

Nadšený otec Gérard umístil na sociální síť Twitter fotku maličkých tenisek svého syna v barvách klubu F. C. Barcelona Malý Milan je počínaje jeho narozenín člen klubu stejně tak jako jeho tatínek. Před tím, než Shakira usedne do poroty americké pěvecké soutěže Hlas, bude mít spoustu času věnovat se mateřským povinnostem. Může počítat i s podporou svého přítele a také rodičů, kteří přijeli přivítat nového člena rodiny z Columbie, rodné země zpěvačky.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku