Zoufalka Eva Longoria moderuje seznamku, kde našla dokonce svou lásku!
zdroj: Profimedia

Zoufalka Eva Longoria moderuje seznamku, kde našla dokonce svou lásku!

9. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna ze zoufalých manželek ze stejnojmenného seriálu, se rozhodla pomáhat osamělým srdcím nalézt tu pravou lásku. Nakonec ji díky tomu našla ona sama!

Osmatřicetiletá herečka mexického původu se po rozvodu se svým druhým manželem, o sedm let mladším basketbalistou Tonym Parkerem, dlouho snažila najít dalšího muže svého života. Po několika neúspěšných vztazích, mimojiné s bratrem své přítelkyně a herečky Penélope Cruz, se jí podařil opravdu husarský kousek. Svého nového přítele, čtyřiatřicetiletého byznysmana z Miami Ernesta, poznala díky seznamce Ready For Love televizní stanice NBC, kterou Eva uváděla.

Eva Longoria zdroj: tisková zpráva

Co o své nové lásce prozradila? Ernesto není žádný zoufalec, ale úspěšný podnikatel se skvělou kariérou. Oba pojí láska k filantropii, které se každý z nich aktivně věnuje. Charitativní činnost Ernesto vykonává se svým bratrem v zemích třetího světa, s čímž mu Eva nyní může pomoci. Je také vzdělaný a má bakalářský titul z univerzity v Miami a navštěvoval i prestižní obchodní školu. Dále je také milovníkem umění a pochází z pěti sourozenců, se kterými tak tvoří opravdu početnou rodinu. Povede se mu ji rozšířit právě s Evou?

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!