Znechucená Grace Jones: 'Miley Cyrus a Rihanna kopírují můj styl!'
zdroj: Profimedia

Znechucená Grace Jones: 'Miley Cyrus a Rihanna kopírují můj styl!'

14. 9. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmašedesátiletá interpretka hitu Slave To The Rhythm je přesvědčena o tom, že některé dnešní popové hvězdy ji prachsprostě kopírují. Necítí k nim však zášť, ale spíš lítost.

Grace podle jejích vlastních slov vadí především to, že moderní zpěvačky následují určité trendy, aniž by znali jejich historii.

"Trendy se objevují a lidé říkají 'Následujte tento trend… Buďte jako Sasha Fierce. Buďte jako Miley Cyrus. Buďte jako Lady Gaga. Buďte jako Madonna!' Nemůžete být jako oni… jen do té míry, do jaké oni jsou jako já," konstatovala v rozhovoru pro Sunday Times Magazine.

"Rihanna… má ráda bodypainting, což jsem dělala s Keithem Haringem, ale tam, kde on kreslil přímo na mé tělo, si ona obleče pomalovanou kombinézu. V tom spočívá ten rozdíl. Ani nevím, jestli ví, že to co dělá, pochází ode mě, ale vsadím se, že lidé zajímající se o styling to vědí. Znají historii," dodala.

Jones rovněž prohlásila, že hvězdy jako Miley Cyrus  nebo Nicki Minaj nemají žádnou "dlouhodobou vizi", pročež by mohly být brzy nahrazeny někým lepším.

"Oblékají se, jako by zpochybňovali status quo… ale ty šaty co nosí, to jak si tahají tváře, odhalují tetování a prsa… to je status quo," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!