Známý americký wrestler a herec má z ostudy kabát. Projevil se jako hulvát a rasista!
zdroj: Profimedia

Známý americký wrestler a herec má z ostudy kabát. Projevil se jako hulvát a rasista!

25. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hulk Hogan byl odstraněn ze Síně slávy WWE. Do médií unikl přepis audiozáznamu, který dokazuje, že když svého času komentoval milostný život své dcery Brooke, neváhal sáhnout k rasistickým nadávkám.

Hulk své pochybení uznal a okamžitě si začal sypat popel na hlavu.

"Před osmi lety jsem během jednoho rozhovoru použil urážlivé výrazy… Neexistuje pro to žádná omluva, ale i tak se omlouvám za to, že jsem to udělal," uvedl v prohlášení, které poskytnul magazínu People.

"Nebyl jsem to já. Já velmi silně věřím, že každý člověk na světě je důležitý a nemělo by s ním být zacházeno odlišně na základě rasy, pohlaví, sexuální orientace, náboženského vyznání nebo něčeho jiného. Jsem sám ze sebe zklamaný, protože jsem použil jazyk, který je urážlivý a v rozporu s mým vlastním přesvědčením."

Hogan byl z on-line Síně slávy WWE (World Wrestling Entertainment) odstraněn včera ráno. Jeho právník následně prohlásil, že inkriminovanou organizaci dobrovolně opustil. WWE ovšem tvrdí, že ho vyhodila.

"WWE ukončila svůj kontrakt s Terrym Bolleou (a.k.a. Hulkem Hoganem). WWE se zavázala k přijímání a oslavování jedinců ze všech prostředí, jak dokazuje diverzita našich zaměstnanců, představitelů i fanoušků po celém světě," uvedla.

Hulku, Hulku… měl ji tohle zapotřebí?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku