Zloději ukradli dvoje šaty, které patřily Amy Winehouse
Svatební foto Amy Winehouse - tyto šaty byly ukradeny | zdroj: Profimedia

Zloději ukradli dvoje šaty, které patřily Amy Winehouse

1. 11. 2012 – 10:14 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Někteří lidé mají opravdu silný žaludek. Z domu v londýnském Camdenu, který obývala Amy Winehouse, a kdo je loni v červenci našli mrtvou, někdo ukradl dvoje cenné šaty, jež patřily zpěvačce. Celková škoda se odhaduje na 130 000 liber (přes čtyři miliony korun), svršky totiž měly jít do dobročinné dražby a právě tolik činila jejich odhadní cena.  

"Je nechutné, že někdo ukradne takovou věc, když ví, jakou má citovou hodnotu," nechal se slyšet Mitch Winehouse, zpěvaččin otec, který zároveň spravuje Nadaci Amy Winehouse pořádající aukci.

Zloději odnesli bílé minišaty s motivem kotviček, které si Amy oblékla v roce 2006 na svatbu s Blakem Fielder-Civilem a "novinové" koktejlky, v nichž téhož roku vystoupila v show Joolse Hollanda na BBC. Motivem zlodějů však zcela jistě nebyly pouze peníze, v domě totiž zůstaly všechny kousky od slavných návrhářů v hodnotě stovek tisíc liber.

Svatební foto Amy Winehouse - tyto šaty byly ukradeny Svatební foto Amy Winehouse - tyto šaty byly ukradeny | zdroj: Profimedia

Tyto šaty zloději odnesli z domu zpěvačky Amy Winehouse Tyto šaty zloději odnesli z domu zpěvačky Amy Winehouse | zdroj: Profimedia

"Jsme v šoku, že nezmizely žádné designové šaty, některé modely od Dolce & Gabbana stály majlant. Její svatební šaty byly jen bavlněný hadřík, který dostanete do stovky dolarů. Kdo je ukradl, věděl moc dobře, co znamenají a že mají zvláštní hodnotu," uvedl dále Mitch Winehouse.

Prokletý dům, v němž Amy Winehouse našla smrt, se zpěvaččina rodina rozhodla prodat, a vybavení a oblečení vydražit. Výtěžek podpoří dětské nemocnice a organizace bojující proti drogám.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku