Žebřík 2014: favority jsou Aneta Langerová a Tomáš Klus, šance mají i Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Slza, Xindl X či Vypsaná fiXa
zdroj: tisková zpráva

Žebřík 2014: favority jsou Aneta Langerová a Tomáš Klus, šance mají i Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Slza, Xindl X či Vypsaná fiXa

3. 2. 2015 – 15:15 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Z lednového hlasování fanoušků v anketě Žebřík 2014 Bacardi Music Awards vyplynulo, že po třech nominacích získali Aneta Langerová a Tomáš Klus. V obou případech za svá loňská alba, za úspěšné skladby a byli nominováni i v kategorii zpěváků.

Dvě želízka v ohni mají Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Slza, Xindl X a Vypsaná fiXa. Podobně jsou na tomKryštof, kteří se prosadili mezi skupinami a současně jako organizátoři Kryštof kempu. Úspěšný byl rovněžDavid Koller - sólově i s Lucií.

Bodovali také Chinaski, Mandrage, Lake Malawi, Imodium, PSH, Ondřej Brzobohatý, Vojtěch Dyk, Marpo,Ben Cristovao, Celeste Buckingham, Ewa Farna a Jana Kirschner. Objevem mohou být Jelen, Kyanid,Mother's Angels, Slza nebo Voxel. O titul Akce roku se utkají Colours Of Ostrava, Hrady.cz, Kryštof kemp, Rock for People a Trnkobraní.

"Podobně jako loni je kandidátů na konečný úspěch celá řada, a to je dobře - nejen pro napínavost ankety, ale hlavně to svědčí o celkem slušné rozmanitosti naší scény, kde nedominuje jen pár jmen, jako tomu bylo dřív,"komentuje první kolo ankety ředitel cen Žebřík Jarda Hudec.

O výsledcích se bude rozhodovat během celého února na webu www.anketazebrik.cz. Hlasuje se v zahraniční části ankety. Všechny hlasy budou slosovány o ceny partnerů Žebříku.

Slavnostní vyhlášení cen Žebřík 2014 Bacardi music awards proběhne 13. března 2015 od 19 hodin v kulturním centru DEPO2015 v Plzni za účasti všech nominovaných, z nichž tři nejlepší v každé kategorii obdrží originální sošky z dílny renomovaného sochaře Václava Česáka.

Moderátory večera budou opět Tomáš Hanák a Bára Poláková. Koncertně se představí Richard Müller, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Inekafe a Vypsaná fiXa.

Chybět nebude ani DJ stage, kde vystoupí Friky, Maceo a další. Od půlnoci odstartuje after party s hvězdami Žebříku, která potrvá až do rána. Vstupenky (390 Kč, VIP 990 Kč) jsou k mání ve všech předprodejních sítích.

  • Podívejte se, jak by v Žebříku hlasovali redaktoři iREPORTu


Organizátory již 23. ročníku ankety Žebřík jsou magazín iREPORT a společnost Plzeň 2015. Generální partnerem je značka Bacardi.

Záštitu nad akcí převzali ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, ministr vnitra Milan Chovanec, primátor Plzně Martin Zrzavecký a náměstek primátora Plzně Martin Baxa.

Kompletní nominace a další informace jsou zveřejněny na www.anketazebrik.cz.

TZ, foto Petr Tibi, Jaromír Šimeček

Zatím bez komentáře, buďte první!