Zde je 9 pravd o oscarové herečce Jennifer Lawrence
zdroj: Profimedia

Zde je 9 pravd o oscarové herečce Jennifer Lawrence

4. 3. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Filmoví kritici ji milují a Jennifer se díky zisku sošky Oscara pomalu ale jistě stává jednou z nejžádanějších hereček Hollywodu. Kolik toho ale o ní víte vy?

Zde je devět věcí, které byste o oscarové herečce měli vědět:

1. Sice už získala Oscara, ale nikdy herectví nestudovala! Když dělala v New Yorku konkurz, tak jí bylo agentem řečeno, že nikdy neslyšel nikoho čtrnáctiletého tak skvěle číst.

2. Její přezdívka byla kdysi Nitro a to díky tomu, že je tak hyperaktivní. Vždy ale bude všem známá jako J-Law.

3. Jennifer nezáří jen na velkých filmových plátnech, ale objevila se také ve videoklipu k písni The Mess I Made jedné americké indie kapely Parachute.

4. Čtenáři serveru AskMen.com byla zvolena nejžádanější ženou roku 2013.

5. Vystudovala střední školu o dva roky dříve, aby se mohla plně věnovat herectví. Jak chytré.

role Mystique v X-Man zdroj: tisková zpráva

6. Mohla by žít v Kalifornii, ale jejím nejoblíbenějším místem na světě je Británie. "Londýn je mým nejoblíbenějším místem na světě. Přese všechno to tu mám ráda," řekla Jennifer.

7. Ale existuje ještě další důvod, proč má herečka ráda Británii a to kvůli svému příteli Nicholasi Houltovi, který tam žije. Pár si zahrál společně ve fantasy X-Man: První třída.

8. Vraťme se ještě k její roli v X-Manovi. Tam týmu šesti vizážistů trvalo plných sedm hodin, aby ji vytvořili podobu nadpozemské role Mystique.

9. Jennifer si se účastnila konkurzu na roli Belly Swan v Twilight sáze, ale nakonec se filmaři rozhodli pro herečku Kristen Stewart.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku