Zamilovaný Matěj Ruppert se včera oženil se svou krásnou brunetkou Terezou
zdroj: tisková zpráva

Zamilovaný Matěj Ruppert se včera oženil se svou krásnou brunetkou Terezou

2. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Druhá svatba českého zpěváka byla dokonalá od začátku až do konce. Za přítomnosti téměř stovky hostů si vzal svou vyvolenou Terezku pod širým nebem.

Jeden z nejkrásnějších dnů v životě prožil jeden z nejlepších českých zpěváků a člen kapely Monkey Business Matěj Ruppert, když včera ve 13 hodin odpoledne řekl ano své dlouholeté partnerce Tereze. Za přítomnosti rodiny a blízkých přátel stvrdili svoji více jak čtyřletou lásku v pavilónu Grébovka, kde se celá veselka konala. I když měla nevěsta na přípravy pouhé tři měsíce, zvládla to skvěle a v šatech, které si sama navrhla, vypadala neuvěřitelně! Celá svatba probíhala s poklidem, bez stresu a v příjemné atmosféře.

Šťastní novomanželé měli také neuvěřitelné štěstí na počasí, které v ten den vyšlo dokonale! Obřad se konal v zadní části pavilónu, kde měli svatebčané úžasný výhled na celou Prahu. Na akci nechyběl zbytek kapely Monkey Business, kluci z PSH nebo kolegové ze StarDance Ondra Brzobohatý s Táňou Kuchařovou. Matěj v současné době pilně trénuje taneční kroky a je to pozitivně znát i na jeho postavě.

Tereza s Matějem si pro svůj den vybrali magický rok 2013 a my jim přejeme hodně štěstí, ať jim láska s každým rokem jenom kvete!

zdroj: youtube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku