Zac Efron si po léčení pořídil nový dům v hodnotě 70 milionů. Začíná s čistým štítem!
zdroj: Facebook

Zac Efron si po léčení pořídil nový dům v hodnotě 70 milionů. Začíná s čistým štítem!

10. 10. 2013 – 14:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Hodně práce, málo času, alkohol, léčení. Jako přes šablonku je tohle život mnoha mnoha slavných. Zac Efron se z toho dostal a začíná žít svůj život znova.

V tomto roce se herec léčil dvakrát  ze svých závislostí, protože problémy s alkoholem mu už přerostly přes hlavu. Nyní, když je zpět z cest po Peru se tento pětadvacetiletý mladík rozhodl začít znova a s čistým štítem. K odstartování nového života (bez závislostí) se rozhodl pořídit si luxusní sídlo v luxusní čtvrti a s neméně luxusními sousedy.

Dům Zaca Efrona zdroj: Profimedia

Pětipokojový dům v Los Feliz v Los Angeles stál Zaca v přepočtu přes sedmdesát milionů korun. Dům je umístěn na kopci a má exkluzivní výhled na město andělů a také na oceán, ostatně je to hodně oblíbená lokalita celebrit.

Dům Zaca Efrona zdroj: Profimedia

Interiér je zařízený ve stylu zen a vše působí velmi odpočinkovým dojmem. Jeho sousedkami jsou například Kristen Stewart nebo Rose McGowan.

Zac za letošní rok natáčel několik filmů, které se postupně budou objevovat v našich kinech. Bohužel si ale počkáme, protože premiéra prvního z nich je naplánována až na květen 2015.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku