Zabíječka upírů Sarah Michelle Gellar je čím dál krásnější
zdroj: tisková zpráva

Zabíječka upírů Sarah Michelle Gellar je čím dál krásnější

4. 6. 2013 – 11:13 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Americká herečka je známá především jako Buffy, kterou jsme mohli sledovat v televizi, jak bojuje s mystickými nepřáteli v podobě upírů. Jak se má dnes?

Šestatřicetiletá Michelle si zahrála nejen v populárním seriálu, ale ztvárnila role například ve filmech jako Tajemství loňského léta, Velmi nebezpečné známosti nebo horor Vřískot. Se svým manželem a zároveň hercem Freddiem Prinzem Jr. se seznámila právě na natáčení filmu Tajemství loňského léta v roce 1997, ale chodit spolu začali až o tři roky později a vzali se v roce 2002. Mají spolu tříletou Charlottu Grace a ročního Rockyho Jamese.

Sarah Michelle Gellar zdroj: Profimedia

Herečka byla spatřena před dvěma dny na Kidstock Music&Art festivalu, který se konal v Beverly Hills a podpořila tak charitativní akci v čele s One Voice Scholars.

"Jsem velmi šťastná, že mám úžasné příležitosti a nejdůležitější věcí, kterou mohu udělat je vrátit to těm, které takové šance nemají, zejména dětem," poznamenala Michelle.

Svým činem se přidala k dalším celebritám, které podpořili tuto akci jako jsou Giada De Laurentiis, Angie Harmon, Jim Belushi, Bill Bellamy and Greg Kinnear.

Zatím bez komentáře, buďte první!