Yemi A.D. má hotovo. Debutové EP pokřtí v pražské Mecce
zdroj: iREPORT.cz

Yemi A.D. má hotovo. Debutové EP pokřtí v pražské Mecce

7. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tanečník a úspěšný choreograf Yemi A.D. přichystal debutové EP projektu Equals. Pětiskladbovou nahrávku pokřtí 6. září v pražském klubu Mecca v rámci jeho 15. narozenin.

Pětiskladbové EP se natáčelo v Los Angeles a v Praze. Podíleli se na něm například DJka a zvuková inženýrka Kanyeho Westa Laura Escudé nebo Henry Strange, jenž je známý díky spolupráci s The Weeknd, Drake či rapperem a producentem Jay-Z.  Z české scény spolupracovali např. frontman Charlie Straight Albert Černý, producent Boris Carloff nebo skladatel Jan Čechtický. První singl z této desky s názvem The Moment byl poprvé představen v přímém přenosu udílení Cen akademie populární hudby Anděl.

Yemi A.D. a Kanye West zdroj: iREPORT.cz

Ústředním tématem Yemiho desky, na níž zpívá i rapuje, je rovnost mezi lidmi. Vlastní zisk z prodeje věnuje performer na pomoc lidem s nerovnými šancemi pro život - dětem s handicapem, nebo bez rodičů. "Téma rovnosti je podle mne v současném světě tím největším problémem. Lidé různé barvy, náboženského vyznání či orientace se mohou díky svým odlišnostem nenávidět nebo naopak inspirovat. Lidé se ve své pohodlnosti naučili spoléhat na instituce a zapomínají, že si mohou pomáhat i navzájem. A tím nemyslím pouze finančně."

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku