Wow! Těhulka Kim Kardashian zapózovala úplně nahá
zdroj: Profimedia

Wow! Těhulka Kim Kardashian zapózovala úplně nahá

12. 8. 2015 – 0:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá hvězda reality show umí vzbudit rozruch, to se jí musí nechat. Tentokrát ale svět nešokovala ani svým obřím zadkem, ani bujným poprsím, ale upřímným těhotenským selfie. A mimochodem, je to její zatím nejodvážnější autoportrét. 

Kim Kardashian, která je momentálně v pátém měsíci, se rozhodla pochlubit svým zakulacujícím se bříškem. Pravděpodobně se jí nechtělo přemýšlet o tom, v jakém oblečení by vyniklo nejlépe… a tak si na sebe pro jistotu nevzala vůbec nic.

"Nejprve tvrdili, že jsem moc hubená, takže to musím předstírat… Teď říkají, že jsem příliš tlustá, takže  to zase musím předstírat… SMH!" napsala k odvážnému snímku, která zveřejnila na svém Instagramu. Reagovala tím na spekulace zahraničního bulváru, podle kterých v jiném stavu není a dítě si nechává donosit náhradní matkou.

"Některé dny jsem byla vyfocena před jídlem a tím pádem vypadala menší, jiné dny po jídle a vypadala větší. To všechno je součástí toho procesu... Tělo každé z nás je jiné, každé těhotenství je velmi odlišné," vysvětlila.

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Manželka rappera Kanyeho Westa rovněž uvedla, že tentokrát by podle lékařů neměla trpět preeklampsií (závažné těhotenské onemocnění, pozn. red.). "Takže mě nebudou trápit otoky! Taky mi sdělili, že to, že nosím chlapečka, se na mém těle projeví jinak než kdyby šlo o holčičku," konstatovala a dodala:

"Ať je to tak či onak, jsem Bohu za tento zázrak vděčná a různé drby nebo vaše případné negativní komentáře mě tentokrát opravdu z míry nevyvedou. #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting."

Kim, my Ti věříme!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku