Wow! Emma Roberts zdědila úsměv i krásu tety Julie
zdroj: Profimedia

Wow! Emma Roberts zdědila úsměv i krásu tety Julie

7. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jablko nepadá daleko od stromu a v případě mladé americké herečky to platí dvojnásob.

Je jí dvaadvacet a už má za sebou celou řadu rolí. Poprvé se objevila ve známém snímku z drogového prostředí Kokain z roku 2001, kde si zahrála po boku Johnnyho Deppa a Penélope Cruz. Z dalších známějších rolí můžeme jmenovat například horor Vřískot 4 nebo současnou komedii Millerovi na tripu, která určitě stojí za shlédnutí. Vidět ji můžeme i v úspěšném televizním seriálu American Horror Story, kde si zahrála po boku svého o čtyři roky staršího přítele Evana Peterse.

Julia Roberts zdroj: tisková zpráva

Emma s Evanem randí od července loňského roku a zatím se zdá, že jim to klape, i když letos v červenci se ani jim nevyhnul jeden menší skandál, kdy po jedné hádce herečka svého přítele zmlátila. Ten skončil s krvavým nosem a kousnutím a Emma za to byla obviněna z domácího násilí. Těžko říct, jestli si to opravdu nezasloužil.

Evan Peters zdroj: tisková zpráva

Už teď je jasné, že herečku, která se věnuje také zpívání, čeká skvělá herecká kariéra. Nejen její krásný úsměv, který mají s tetou Julií téměř totožný, ale také nezbytný herecký talent jí zajistí určitě zajímavé role. Nechme se překvapit!

Zatím bez komentáře, buďte první!