Will.i.am: „Nejlepší muzikanti žijí v Česku!“
zdroj: Profimedia

Will.i.am: „Nejlepší muzikanti žijí v Česku!“

30. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetiletý zpěvák, herec a producent se velmi pochvalně vyjádřil o našich hudebnících.

William James Adams Junior, známý jako Will.i.am, do Česka zavítal v roce 2012, aby zde natočil hudbu pro svůj dokument o přípravě skladba Reach for the Stars. A spolupráci s naším symfonickým orchestrem si nemohl vynachválit. V Paříži, při při příležitosti představení nového vozu značky Lexus, na ni proto opět zavzpomínal.

„Pracuji s orchestry z celého světa, ale ten v Česku byl pravděpodobně nejtalentovanější skupinou lidí, s jakou jsem kdy měl tu čest. Hráli z listu, ale ne jako roboti. Ne bez duše. A to tu hudbu předtím neslyšeli,“ prohlásil poté, co zjistil, že na místě jsou přítomni i čeští novináři.

Není bez zajímavosti, že výše zmíněný automobil byl pojmenován právě po zakladateli skupiny Black Eyed Pegas, který se na jeho tvorbě podílel – tedy „NX by Will.i.am“.

Will.i.am zdroj: Profimedia

Will.i.am je mužem mnoha talentů – kromě hudby se aktivně zajímá také o průmyslový design (mj. navrhnul vlastní řadu brýlí), moderní technologie i východní náboženství. V nadcházející době se podle svých vlastních slov chce zaměřit především na design spotřební elektroniky. „Hlavně na přenosné počítače,“ podotknul.

Evidentně se máme na co těšit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku