Vzpomínáte na Donnu z Beverly Hills 90210? Dnes je to máma na plný úvazek
zdroj: Profimedia

Vzpomínáte na Donnu z Beverly Hills 90210? Dnes je to máma na plný úvazek

15. 1. 2013 – 19:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tori Spelling alias Donna Martinová z oblíbeného seriálu pro mladé "Beverly Hills 90210" se v srpnu loňského roku stala maminkou už čtvrtého potomka a své mateřství si plně užívá.

Téměř čtyřicetiletá Tori je mámou na plný úvazek a své role se ujala opravdu zodpovědně, když si se svým manželem Deanem McDermottem pořídila již čtvrté dítě. Včera byla rodinka spatřena při návštěvě zubaře v L.A. a na Tori bylo vidět, že ještě úplně není ve formě od té doby, co porodila. Na sobě měla pohodlný outfit a na tváři spokojený úsměv. Nějaká ta kila navíc ji zjevně netrápí a proč taky, když má zdravé děti a milujícího manžela.

profimedia-0151185003 zdroj: Profimedia

S manželem jsou svoji od roku 2006 a už o rok později vznikla v televizi jejich vlastní reality show nazvaná "Tori & Dean: Inn Love", kde diváky uvedli do svého soukromého života. Manžel Dean má již z prvního manželství dospívajícího syna a stejně tak Tori byla již jednou vdaná za herce Charlieho Shaniana, se kterým byla vdaná téměř dva roky, ale už po roce manželství se odloučili. S nynějším manželem jim to klape skvěle a herečka se nechala slyšet, že miluje být v jiném stavu. "Nikdy jsem nebyla šťastnější než teď, kdy za chvíli přijde na svět moje děťátko. Ale vlastně miluju být těhotná a budu smutná, když to už nikdy znovu nezažiju." řekla v době, kdy čekala své "zatím" poslední dítě.

Kelly, Brenda, Donna z Beverly Hills 90210 zdroj: Profimedia

Tori není jen herečka, ale zapůsobila i v roli spisovatelky. V roce 2008 vydala svou autobiografii, která byla v roce 2009 na vrcholku nejprodávanějších knih žebříčku New York Times a stal se nejlepší autobiografickou knihou z řad celebrit. Poté ještě vydala další dvě knihy a ukázala všem, že to není jen rozmazlená dcerka pohádkově bohatého a již zesnulého producenta Aarona Spellinga.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku