Vše ze života krásné Natalie Portman
Natalie Portman | zdroj: Distributor

Vše ze života krásné Natalie Portman

16. 1. 2018 – 9:00 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Jedna z nejpopulárnějších hereček současnosti, Natalie Portman, zazářila již ve svých třinácti letech, kdy byla obsazena do hlavní role úspěšného filmu Leon, kde osudově zasáhla do života stárnoucího profesionálního zabijáka, kterého si zahrál Jean Reno. I přes tento úspěch, chtěla mnohokrát Natalie pověsit herectví na hřebík a věnovat se hlavně studiu, a později rodině. Vše z jejího života vám přinášíme v našem rozsáhlém životopise.

Nejpodrobnější životopis Natalie Portman

Rodačka z Jeruzaléma, Natálie Portman, se ve svých třech letech, společně se svoji rodinou přestěhovala do USA. Zde také studovala. Po úspěchu filmu Leon, získávala velké množství nabídek. Spoustu jich kvůli studiu odmítá.

Jednu ze svých nejvýznamějších rolí, královnu Amidalu, ve sci-fi snímku Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba neodmítla. Celosvětové premiéry se ale, díky přípravám na maturitu, nezúčastnila. 

zdroj: Archiv

Nejvýznamnějším filmem v dosavadní kariéře je psychologický thriller Černá labuť, který je zasazen do prostředí newyorské baletní scény. Za roli psychopatické Niny získala celkem 19 cen, včetně Oscara, Zlatého Glóbu a ceny BAFTA.

Nejpodrobnější životopis Natalie Portman

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku