Vše co jste věděli a nevěděli o Seleně Gomez
zdroj: Profimedia

Vše co jste věděli a nevěděli o Seleně Gomez

3. 9. 2017 – 12:54 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Přinášíme vám nejpodrobnější životopis herečky a zpěvačky Seleny Gomez na českém internetu. Dozvíte se vše o její kariéře, jak se přes herectví a zpěv dostala až k módě a vlastnímu parfému. Také se dozvíte s jakou zákeřnou nemocí musela před pár lety bojovat a jak je na tom dnes.

Selena Marie Gomez se narodila 22. července 1992 v americkém Texasu. Její rodné město Grand Prairie je se svými asi 200 000 obyvateli patnáctým nejlidnatějším městem Texasu. Její matka Amanda Dawn Cornett je bývalou divadelní herečkou. Se Seleniným otcem mexického původu Richardem Joelem Gomezem se rozvedla, když jí bylo pět. Po rozvodu zůstala v péči matky. Když se narodila, bylo její matce pouhých 16 let a rodina se potýkala s finančními problémy. S výchovou Seleny pomáhali také její prarodiče.

Selena má dvě sestry, Gracie Elliot Teefey se narodila Amandě a jejímu druhému manželovi Brianu Teefeymu 12. června 2013 zatímco Victoria Tori Gomez narozená 25. června 2014 je dcerou Selenina otce Ricarda a jeho ženy Sary.

Svoji hereckou kariéru začala v roce 2002, kdy se poprvé objevila v muzikálovém televizním seriálu pro děti Barney a přátelé (Barney & Friends), který se vysílal v letech 1992-2009. Tehdy ještě neznámá Selena zde v celkem čtrnácti epizodách ztvárnila roli Gianny. V roce 2004 se s ní tvůrci rozloučili, protože ve svých dvanácti letech už byla pro tento seriál “stará”. Zajímavostí je, že se v seriálu kromě Seleny objevila take neznámá Demi Lovato.

Během natáčení Barneyho a přátel získala malou roli ve filmu Spy Kids 3-D: Game Over (rež. Robert Rodriguez, 2003) a později také v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (rež. Aaron Norris), který vychází z populárního seriálu devadesátých let Walker, Texas, Ranger s Chuckem Norrisem v hlavní roli. V roce 2006 hostovala v epizodě seriálu Sladký život Zacka a Codyho v produkci Disney Channel.

Pokračování nejpodrobnějšího životopisu Seleny Gomez

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku