Víte kolik bere český moderátor Leoš Mareš? O tom se vám ani nezdálo!
zdroj: tisková zpráva

Víte kolik bere český moderátor Leoš Mareš? O tom se vám ani nezdálo!

9. 4. 2013 – 16:17 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Umět pobavit lidi, nejde jen tak naučit a člověk se s tím musí narodit. To je jasný případ jednoho z nejlepších moderátorů Česka Leoše Mareše, který je za svůj talent také skvěle odměňován.

Šestatřicetiletý moderátor a "zpěvák" je jedněmi vychvalován a druhými zatracován. I když ho mnozí nemusí, jedno je jisté - i když mu zpívaní nejde, v moderátorském světě je jako ryba ve vodě. A kolik si za takový moderovací večer vlastně bere?

Podle informací z Blesku mu za dvou a půl hodinové moderování soutěže Miss Slovenska 2013 zaplatí 250 tisíc korun. To je skoro tři tisíce korun za minutu! A proč o našeho moderátora za hranicemi tolik stojí? "Marešovi dali 250 tisíc korun. Je to nejlepší moderátor v Čechách a očekávají, že celou show oživí," svěřil se Blesku zdroj ze slovenského časopisu Nový čas.

Kromě pravidelného moderování Ranní show Evropy 2 s Patrikem Hezuckým si už vyzkoušel mnoho významných společenských akcí, které úspěšně moderoval. Mezi ty nejznámější patří například anketa Český slavík a v letošním roce hudební ceny Anděl, kde exceloval s aktuálním hitem Gangam style, který tam také zatančil.

Leoš moderoval také soutěže a reality show, na které si jistě každý vzpomene. Někteří jistě koukali na jednu z prvních reality show Big Brother, která se vysílala v roce 2005, kde alternoval s Evou Decastelo a Leilou Abbasovou. Nesmíme zapomenout ani na moderování pěveckých soutěží Česko hledá superstar a Česko Slovenská superstar, dále talentové soutěže X-Factor a Talentmanie. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku