VIDEO: Jděte volit, volají David Koller, Vojta Dyk, Milan Cais i Vladimir 518
zdroj: iREPORT.cz

VIDEO: Jděte volit, volají David Koller, Vojta Dyk, Milan Cais i Vladimir 518

21. 10. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Současná situace na politické scéně před předčasnými volbami spojila přední české muzikanty v kampani Nikagda nězabuděm. Obrací se na mladé lidi, a na ty kdo váhají, aby šli k volbám.

Název Nikagda nězabuděm je závěrečný verš v písničce Karla Kryla Tak vás tu máme, kterou složil po okupaci v roce 1968. A nové provedení této písně v podání Dana Bárty, Davida Krause, Davida Kollera, Bena Cristovao, Vladimíra 518, Vojty Dyka, Oskara Petra, Milana Caise, Jana Maxiána a Jaroslava Smejkala je jedním z nejvýraznějších výsledků kampaně.

Vrcholem kampaně bude 21. října velký koncert na Staroměstském náměstí v Praze. Od 17 hodin na něm vystoupí skupina Lucie, PSH, Chinaski, Pražský výběr a další umělci, kteří chtějí oslovit co nejvíce mladých lidí, aby šli volit, proto bude na koncert volný vstup.

"Jsme občanská iniciativa, spojení lidí, kterým není lhostejný stav věcí kolem nás," cituje Koller motto kampaně. "Apatie a rozčarování jsou velké, ale s nimi to moc nikam nepovede. Nevidíme budoucnost v oživování komunistické zombie, ani v pohybu naší země směrem do Kremlu. Vidíme ji v samostatně myslících svobodných lidech. Prvním krokem je, že půjdeme volit. Neříkáme koho volit, víme koho nevolit," dodal David Koller.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!