Victoria Beckham: „Nikdy jsem se nebála zkoušet nové věci!“
zdroj: tisková zpráva

Victoria Beckham: „Nikdy jsem se nebála zkoušet nové věci!“

7. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletá zpěvačka a módní návrhářka natočila krátké video, ve kterém okomentovala své poslední snímky pro Vogue.

Victoria nedávno šokovala celý svět, když se nechala nafotit na obálku prestižního magazínu Vogue v pytlovitém svetru a holínkách.

Nyní bývalá Spice Girl prozradila, že pokud jde o módu, nikdy se nebála experimentovat. „Nepamatuji se, že bych měla strach zkusit něco jiného, zvlášť když pracuji s těmi nejlepšími lidmi,“ prohlásila.

„Pózovat pro Vogue je vždy velmi vzrušující. Má vynikající tvůrčí tým -  make-up, styling, vlasy… to všechno je nejlepší,“ dodala manželka Davida Beckhama.

Victoria Beckham zdroj: tisková zpráva

K inkriminovaným snímkům, které vznikly během jednoho deštivého dne v Surrey, se vyjádřila i módní ředitelka Vogue Lucinda Chalmers „Chtěli jsme se s ní pokusit udělat něco opravdu originálního. Má hodně zvláštní vzhled, velmi cool, a já chtěla, aby vypadala trochu drsně,“ uvedla.

Během přestávek mezi focením Victoria rovněž zavzpomínala na své dětství. „Oblečení jsem milovala už jako malá. Hrozně ráda jsem pozorovala maminku, jak se obléká, češe… Dnes ho používám k vyjádření svých pocitů. Navrhování pro mě představuje i způsob, jak posílit postavení žen – chci, aby se cítily krásné, sebejisté a silné,“ uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku