Veronika Kubařová: rodiče ji od herectví zrazovali
zdroj: tisková zpráva

Veronika Kubařová: rodiče ji od herectví zrazovali

21. 10. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Půvabná brunetka zavzpomínala na den, kdy svým nejbližším oznámila, že hodlá realizovat svůj dětský sen - studovat herectví.

 „Táta se opil, máma byla zoufalá,“ prozradila Veronika serveru Revue.iDNES.cz. „Ale teď, když mě vidí, že mám práci, že mám co dělat, je to pro ně, myslím, taková satisfakce,“ dodala.

Sedmadvacetiletá herečka, která proslula tím, že zásadně chodí bez make-upu, pochází z Rakovníka. Na život v Praze si tak musela nějakou dobu zvykat. Podle jejích vlastních slov ji překvapilo například to, jak moc je velké město anonymní. Navzdory tomu, že se objevila v několika úspěšných filmech, jí totiž prý „v civilu“ nikdo nepoznává.

Veronika Kubařová zdroj: tisková zpráva

„Nadstandardem k téhle práci je to, že vás zvou na různé akce, kde se potkáte se známými, můžete si dát nějakou dobrůtku, dostanete dáreček a třeba dneska nás i krásně nalíčili, takže mne možná někdo pozná, když odtud pojedu domů metrem. Jinak si mne nikdo nevšimne právě ani v MHD. Zvlášť lidé v Praze. Lidi jen koukají před sebe a nesledují, kdo je vedle nich," konstatovala v rozhovoru pro Super.cz.

Kubařová si ráda začíná románky s režiséry. Dřív randila s Karlem Janákem, momentálně má vážný vztah s Pavlem Khekou. Jak sama přiznala, potřebuje vedle sebe mít staršího partnera, který už v životě něčeho dosáhl. O založení rodiny nicméně zatím neuvažuje.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku