V seriálu Jak jsem poznal vaši matku se konečně objevila matka!
zdroj: tisková zpráva

V seriálu Jak jsem poznal vaši matku se konečně objevila matka!

16. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Fanoušci kultovního amerického seriálu se dočkali. Podívejte se, jak záhadná matka vypadá.

Počátkem tohoto roku některá média informovala o tom, že v osmé (a předposlední) sérii slavného seriálu Jak jsem poznal vaší matku bude identita pravděpodobně nejtajemnější matka v dějinách televize konečně odhalena. A tak se také stalo.

V poslední epizodě osmé řady se slavná žena – kterou ztvárnila Cristin Milioti – vydala se svým pověstným žlutým deštníkem na nádraží, aby si koupila jízdenku na svatbu Barney a Robina. "Jeden lístek do Farhamptonu," prohlašuje budoucí Tedova nevěsta v závěrečné scéně.

Cristin Miliot zdroj: Profimedia

"Byl to docela velký oříšek, obsadit někoho do titulní role seriálu, který běží už osm let. Nicméně Cristin Milioti je proti všemu očekávání přesně tím, co jsme hledali. V 30 Rock ukázala jak se umí smát, v Once předvedla jak dokáže omdlévat a navíc výborně hraje na ukulele," konstatoval výkonný producent seriálu Carter Bays.

"Jsme nadšeni, že jsme jí mohli přivítat v Jak jsem poznal vaši matku rodině a těšíme se, až jí – i postavu kterou hraje – lépe poznáme. Jménem celého filmového štábu bych rád poděkoval fanouškům za jejich věrnost a podporu. Už teď vám můžu prozradit, že devátá epizoda bude vyprávět epický příběh nejdelšího svatebního víkendu, jaký si vůbec dokážete představit. Doufáme, že se vám to bude líbit. Příští zastávka, Farhampton," dodal.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku