Už je to tady! Chrissy Teigen a John Legend čekají první miminko
zdroj: Profimedia

Už je to tady! Chrissy Teigen a John Legend čekají první miminko

13. 10. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletá supermodelka má pádný důvod k oslavě. Po řadě neúspěšných pokusů se jí konečně podařilo přijít do jiného stavu.

Slavný pár tuto radostnou novinku zveřejnil včera na Instagramu.

"John a já jsme velmi šťastní, že můžeme oznámit, že jsme těhotní," zažertovala Teigen. "Jak mnozí z vás vědí, o dítě jsme se snažili už nějakou dobu. Nebyl to snadné, ale pořád jsme to zkoušeli, protože se nemůžeme dočkat, až naše první dítě přijde na svět a naše rodina se rozroste o dalšího člena."

Jsme tak nadšeni, že se to konečně podařilo. Děkujeme vám za všechnu vaši lásku a přání všeho dobrého. Těšíme se na všechno hlazení bříška! Xx," dodala.

Americká kráska o svých problémech s plodností nedávno otevřeně promluvila v talk show FABlife, které se zúčastnila i její profesní kolegyně Tyra Banks. Mj. uvedla, že ji hrozně irituje, když se jí lidé neustále ptají, zda už je v tom.

Tak teď už se ptát nemusejí. Gratulujeme! Mimochodem, Chrissy se v květnu nechala slyšet, že by s Johnem chtěli celkem tři nebo čtyři potomky, protože mají rádi trochu chaosu. Takže má před sebou ještě spoustu práce… ovšem příjemné.

Zatím bez komentáře, buďte první!