Úlet roku: Iron Maiden předkapelou Davida Hasselhoffa
zdroj: Profimedia

Úlet roku: Iron Maiden předkapelou Davida Hasselhoffa

1. 4. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To tady ještě nebylo. Děsivější spojení si nelze představit ani v tom nejpodivnějším snu. Seriálová hvězda 80. a 90. let, David Hasselhoff, bude zpívat na metalovém festivalu!

Special Late Night Show" Davida Hasselhoffa bude následovat po vystoupení Iron Maiden. Jak se tvářila metalová legenda, když se dozvěděla, že bude dělat "předkapelu" vyhaslé popstar 90. let, která nikdy neuměla zpívat, není známo.

Kromě Hasselhoffa, přezdívaného The Hoff, se na festivalu očekává další podobně "zábavná" show. Kapela Emergency Gate vystoupí se zpěvákem Haddawayem, autorem nesmrtelného hitu What is Love. Pořadatelé pojali desátý ročník vskutku odvážně.

Jeden z největších festivalů ve střední Evropě už dříve ohlásil jména jako Black Sabbath, Iron Maiden,Soundgarden, The Prodigy, Limp Bizkit, TheOffspring, Avenged Sevenfold, Slayer, MegadethAwolnation nebo Black Label Society.

Akce se uskuteční od 13. do 15. června v areálu Pannoniafields II u městečka Nickelsdorf. Areál festivalu je vzdálený 41 kilometrů od Bratislavy a akci tak každý rok navštěvuje také mnoho fanoušků z Česka a Slovenska. Vstupenky na letošní ročník stojí od 141 EUR.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku