Travolta zuří: Kvůli bývalému zaměstnanci a údajnému milenci bude muset k soudu
zdroj: Profimedia

Travolta zuří: Kvůli bývalému zaměstnanci a údajnému milenci bude muset k soudu

9. 7. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

John Travolta před několika lety podal žalobu na svého někdejšího pilota Douglase Gotterbu. Celá záležitost se mu však vymkla z rukou.

Travolta předpokládal, že se vše vyřeší mimosoudní cestou. To se ale hodně přepočítal – soudce vrchního soudu v Santa Barbaře byl totiž jiného názoru a hvězda Pomády tak Douglasovi bude muset čelit tváří v tvář.

Oč v této kauze vlastně jde? Gotterbova pracovní smlouva obsahovala doložku, která mu zakazovala prozrazovat jakékoliv intimní podrobnosti o jeho vztahu s Travoltou. Jenže profesionální pilot si z toho nic nedělá a zvědavým novinářům na potkání popisuje, jaký je slavný herec v posteli. Například v rozhovoru pro America’s National Enquire zavzpomínal na jejich první společnou noc.

"Byl jemný, ale velmi vášnivý. Druhý den mi s velkým úsměvem na tváři řekl, že si to se mnou opravdu užil. Odvětil, jsem, že já s ním taky," tvrdil.

Milostný poměr Douglase a Travolty prý trval šest let. Druhý jmenovaný to samozřejmě popírá a v roce 2012 Gotterbu zažaloval. Loni se případ dostal k odvolacímu soudu a letos by měl být definitivně uzavřen. První slyšení bylo stanoveno na 7. srpna.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku