Trapas: Finalistu SuperStar přímo na jevišti zfackovala matka jeho fanynky
zdroj: Profimedia

Trapas: Finalistu SuperStar přímo na jevišti zfackovala matka jeho fanynky

14. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Být obdivovanou hvězdou není vždy procházka růžovým sadem. Ben Cristovao, kterého nedávno fyzicky napadla rozzuřená žena, o tom ví své. A čím že si to vlastně vysloužil?

Dotyčné mamince se ani trochu nelíbily zprávy, které Ben na Facebooku posílal její dceři. Proto se rozhodla, že si to s ním ručně vyřídí. Bezprostředně po skončení jeho vystoupení se na něj vrhla a vrazila mu pořádnou facku. Jenže následně vyšlo najevo, že ve svém rozčilení přehlédla jeden drobný detail…

"Poprosil jsem, aby mi ukázala tu zprávu a profil, že kterého přišla. Já jsem jí pak ukázal skutečný profil. Když paní zjistila, že je to falešný profil, tak se mi omluvila a pozvala mě na drink," svěřil osmadvacetiletý zpěvák serveru Super.cz a dodal:

"Já ale nepiju, tak jsem ji místo toho pozval na svůj koncert, který se koná v listopadu."

Ironií je, že Cristovao se hodně angažuje v boji proti zneužívání dětí na Internetu. Mj. společně se svými producenty The Glowsticks napsal ústřední píseň k filmu Seznam se bezpečně 3. Ten pojednává o nechvalně proslulé kauze dvou homosexuálně orientovaných skautských vedoucích, přezdívaných Piškot a Meluzín.

Doplňme, že k inkriminovanému songu  – který nese název "Spi" – byl natočen i emotivní videoklip. Co na něj říkáte?

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku