Tori Spelling podstoupila kožní autotransplantaci
zdroj: tisková zpráva

Tori Spelling podstoupila kožní autotransplantaci

15. 4. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednačtyřicetiletá herečka se před zraky své rodiny vážně popálila a musela do nemocnice.

Tori Spelling podle dostupných informací zakopla a nešťastně spadla přímo na horký gril. Incident, o kterém informoval magazín Daily Mail, se odehrál minulý víkend v jisté japonské restauraci v kalifornském Encinu.

"Smála se a užívala si s rodinou velikonoční brunch. Když už byla na odchodu, zakopla a zřítila se na rozžhavený gril. Popálila si zadní stranu levé paže a hlasitě vykřikla," vypověděl jeden z očitých svědků.

"Kvůli svým čtyřem malým dětem se snažila tvářit statečně, ale bylo vidět, že má bolesti," dodal.

Tori Spelling zdroj: tisková zpráva

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 prý odjela domů a snažila se ošetřit, ale její zranění se jen zhoršilo. Hned následující den proto vyrazila ke svému lékaři, který jí okamžitě poslal do Grossman Burn Center.

"Doktoři zjistili, že má vážné popáleniny a navrhli, aby poškozená pokožka byla odstraněna a nahrazena kožními štěpy z jiné části těla," prozradil nejmenovaný zdroj. "Ptala se, zda je to nezbytně nutné, ale řekli jí, že pokud nebude jednat okamžitě, riskuje infekci a zjizvení. Takže ten zákrok absolvovala a teď se zotavuje. Její přátelé se za ni modlí, aby se úplně uzdravila."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku