Tori Spelling a Dean McDermott: manželská krize pokračuje
zdroj: tisková zpráva

Tori Spelling a Dean McDermott: manželská krize pokračuje

27. 10. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

U slavného páru to vypadá na rozvod. Čtyřicetiletá herečka se prý opět psychicky zhroutila. Nebo je ve skutečnosti všechno jinak?

V srpnu jsme vás informovali o tom, že Tori a Dean se navzdory všem okolnostem rozhodli nerozejít a usilovně pracují na záchraně svého manželství. Podle všeho se jim to však příliš nedaří.

Spelling totiž zase skončila v nemocnici. Někteří tvrdí, že kvůli viróze, druzí, že kvůli svému neutěšenému psychickému stavu. Ona sama na svém Instagramu zveřejnila fotografii, na které leží napojená na kapačku  a připsala k ní následující komentář:

„Teprve tady vidím, jak rychle v životě můžete o všechno přijít. Každý z nás vedle sebe potřebuje mít své nejbližší. Bohužel já se konečně ocitla tváří v tvář nepříjemné pravdě, že jeden člověk po mém boku nikdy nebude.“

Tori Spelling zdroj: Instagram

Média pochopitelně předpokládají, že oním „jedním člověkem“ mínila právě svého muže, který ji loni v prosinci údajně podvedl s Emily Goodhand.

V zatím posledním díle reality show věnované jejich vztahu Tori ovšem tvrdila, že s Deanem vážně přemýšlejí o vasektomii, neboť nechtějí mít další děti – čímž dala najevo, že spolu hodlají zůstat. Proto se objevily spekulace, podle kterých je výše citovaný vzkaz na Instagramu – a dokonce i její hospitalizace - toliko dobře vymyšleným marketingovým tahem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku