Tomu neuvěříte! Beyoncé shodila hřívu a už je taky nakrátko!
zdroj: Instagram

Tomu neuvěříte! Beyoncé shodila hřívu a už je taky nakrátko!

8. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Podívejte se, jak nádherně vypadá Beyoncé i bez svých dlouhých vln.

Možná je v módě zkracování, možná šla Beyoncé po vzoru Rihanny a Miley Cyrus a nebo ji prostě dlouhé vlasy už omrzely. Beyoncé je další z hvězdných zpěvaček, která svou pěstěnou dlouhou hřívu shodila. Nádhernou kštici tak vyměnila za krátký sestřih, který dříve nosili spíše jedinci opačného pohlaví.

Beyoncé zdroj: Instagram

Její nový účes je rozdělený pěšinkou a má blond barvu. Jednoznačně je třeba říci, že krásce Beyoncé rozhodně sluší. Na takto odvážný střih vlasů totiž ne každá žena může aspirovat. Je potřeba mít od matky přírody pěkné rysy v obličeji, aby tento účes vynikl jak má a zdůraznil přednosti nositelky. Naštěstí na Beyoncé byla příroda štědrá a proto i v takto krátkém účesu vypadá úchvatně. Možná bude trvat jejím fanouškům déle, než si zvyknou, ale alespoň se zpěvačka vyhne nehodám s větrákem, jako při jednom z posledních koncertů, kdy se její lokny namotaly přímo do ventilátoru.

Beyoncé zdroj: Instagram

Beyoncé se již před nějakou dobou představila s trochu kratším a méně hustým porostem hlavy poté, co jí byly odstraněny přidělané vlasy. O této divě je známo, že je majitelkou obrovské sbírky paruk. Tato sbírka dosahuje hodnoty kolem pětadvaceti miliónů korun a prakticky všechny jsou na zakázku a ručně vázané z lidských vlasů. Cena jedné paruky se pak pohybuje kolem dvěstě tisíc korun.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku