Tomáš Klus je šťastný táta! Narodila se mu dcera Justýnka
zdroj: tisková zpráva

Tomáš Klus je šťastný táta! Narodila se mu dcera Justýnka

5. 5. 2013 – 10:30 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dlouho očekávaná událost je konečně tady! Hudebník Tomáš Klus se stal otcem holčičky, kterou porodila jeho přítelkyně Tamara Kubová, účastnice Hlasu Československa z roku 2012.

Prvorozená dcera oblíbeného písničkáře se narodila ze soboty na neděli v nemocnici v Podolí a jak ona, tak její maminka Tamara jsou v pořádku. Pohlaví miminka oba do poslední chvíle úzkostlivě tajili, i když to bylo trochu patrné z fotografie dětské botičky, kterou Tamara umístila na svůj facebook.

Tomáš se také nedavno svěřil, na co se v dohledné době těší nejvíce. „Na porod. Mám pocit, že to bude dobré, že to bude něco, co si člověk musí prožít, aby něco pochopil. Zavrhl jsem veškeré příručky a manuály k dětem. Moje dítě ještě nikdo nepoznal, tak ho ani nemohl popsat v příručce. Chci v nepatetickém smyslu slova poslouchat své srdce. Věřím tomu, že rodič dítěte v jeho pláči přesně pozná, co potřebuje a jaká barva pláče co znamená,“svěřil se v nedávno v jednom rozhovoru.

Pár se dal dohromady loni v létě a po několikměsíční známosti přišla Tamara do jiného stavu. Oba to ale jak se zdá vzali dospěle a jejich vztah to ještě více posílilo. A bude také svatba?

"Milujeme se, a to – jak věřím – je na furt. Takže není kam spěchat. Já bych nerad, aby si to dítě časem myslelo, že to bylo kvůli němu. Byl bych blázen, kdybych si to nechal ujít. Nejdřív musím ale Tamaru přemluvit," vysvětlil zpěvák v rozhovoru pro Blesk Magazín. 

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku