Tohle že je tvář topmodelky? Uhrovitá bohyně Kate Upton jak ji neznáte!
zdroj: Profimedia

Tohle že je tvář topmodelky? Uhrovitá bohyně Kate Upton jak ji neznáte!

4. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Americká modelka a bývalý andílek Victoria´s Secret ukázala, že je skutečným smrtelníkem a ne jen módní ikonou z módních biblí.

Jednadvacetiletá kráska je jednou z nejžádanějších modelek současnosti a její nádherná tvář zdobila obálky takových magazínů jako je Sports Illustrated nebo americká Vogue. Fotila s nejvýznamnějšími fotografy z branže jako jsou Mario Testino a Annie Lebowitz a to nejčastěji ve spodním prádle, protože její nezvykle velká prsa se ve světovém modelingu jen tak nevidí. Co se ale stalo s její pletí?

Kate Upton zdroj: tisková zpráva

Kate si během pařížského týdne módy udělala čas na jogging a vyrazila do ulic bez make-upu, jen tak v kšiltovce a paparazzi měli pré! Uhrovitou modelku určitě nečekali a tak cvakali o 106. Je hezké vědět, že i ona je pouhá smrtelnice, i když její nádhernou tvář obdivují milióny žen a dívek z celého světa. Ten samý večer na premiéře filmu Mademoiselle C už zase vypadala dokonale s perfektním make-upem, který všechny nedostatky zakryl. Modelka v současné době randí s ukrajinským tanečníkem Maksimem Chmerkovskiym a tento rok se stala také modelkou roku. Magický rok 2013 je tak pro ni čím dál více úspěšný, bravo!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku