Tohle že je dcera Reese Whiterspoon? Vypadá jak její dvojče!
zdroj: tisková zpráva

Tohle že je dcera Reese Whiterspoon? Vypadá jak její dvojče!

25. 9. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jablko nepadá daleko pd stromu! Dcera slavné herečky je čím dál více podobná své mamince, která s věkem rozhodně krásu neztrácí.

Sedmatřicetiletá herečka je stále rok od roku krásnější i když jí táhne na čtyřicítku! Postavu jí nezkazily ani její tři děti, třináctiletá Ava Elizabeth a devítiletý Deacon, které má s bývalým manželem a populárním hercem Ryanem Phillippem. Jejich velká láska ale po sedmi letech manželství vyhasla, pár let poté chodila s hercem Jakeem Gyllenhaalem a v roce 2010 poznala Jima Totha, se kterým se o rok později vzala a v roce 2012 se jim narodil syn Tennessee.

Ava Elizabeth zdroj: Profimedia

Její prvorozená dcera Ava se ale opravdu povedla a jako by své slavné mamince z oka vypadla! Stejně dlouhé blonďaté vlasy, výrazné lícní kosti a srdcovitý obličej. Je jen otázkou času, kdy se malá teenagerka vydá ve stopách své matky a nastoupí dráhu herečky. Možná se vydá úplně jiným směrem a vybere si dráhu úplně jiné profese. Každopádně předpoklady má pro slibnou kariéru v záři reflektorů skvělé, jak od svého otce, tak od Reese. No posuďte sami!


Zatím bez komentáře, buďte první!