To nejlepší ze sociálních sítí: Zac Efron se rozešel s přítelkyní, Chrissy Teigen poprvé ukázala dceru
Sociální sítě | zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Zac Efron se rozešel s přítelkyní, Chrissy Teigen poprvé ukázala dceru

27. 4. 2016 – 16:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Justin Bieber pořádně vytočil fanoušky nedávno zesnulého zpěváka Prince. Co se stalo? Hudebník Andrew Watt na Instagram napsal, že je ztrátou „posledního z největších žijících umělců“ zdrcen, na což interpret hitu What Do You Mean reagoval příspěvkem „No nebyl to poslední největší žijící umělec“. Justine, Justine…

Justin Bieber a Prince Justin Bieber a Prince | zdroj: mirror.co.uk

Vztah Zaca Efrona a Sami Miro údajně dospěl ke svému definitivnímu konci. To nepřímo potvrdil i osmadvacetiletý americký herec, když ze svých účtů na sociálních sítích smazal vše, co by mu jeho dnes už bývalou partnerku připomínalo. Docela by nás zajímalo, k čemu mezi nimi došlo…

Takovéto fotku už Zac na svém profilu rozhodně nemá Takovéto fotku už Zac na svém profilu rozhodně nemá | zdroj: mirror.co.uk

Leoš Mareš a jeho přítelkyně Monika Koblížková na Facebooku vystavili několik fotek ze soukromého letadla, kterým se nedávno vydali do Vídně na operu Don Giovanni. „Inspirací byl film Pretty Woman,“ komentoval to server Super.cz.

Leoš Mareš a jeho přítelkyně Monika Koblížková Leoš Mareš a jeho přítelkyně Monika Koblížková | zdroj: Facebook

Brooklyn Beckham a Chloe Moretz se k sobě vrátili! Podle dostupných informací to dali opět dohromady krátce poté, co se Brooklyn rozešel s modelkou Soniou Ben Ammar. A hned se na Instagramu pochlubili společnou selfie.

Brooklyn Beckham a Chloe Moretz Brooklyn Beckham a Chloe Moretz | zdroj: Instagram

Modelka časopisu Sports Illustrated Chrissy Teigen zveřejnila první snímek své novorozené dcery Luny. „Ahoj moje Lulu,“ uvedla u roztomilé (i tak trochu sexy) momentky, na které vysněné miminko láskyplně hladí po hlavičce.

Chrissy Teigen s miminkem Chrissy Teigen s miminkem | zdroj: Instagram

Zpěvák Vlasta Horváth se vyjádřil ke smrti svého milovaného bratra Martina. Ten 21. dubna zahynul při dopravní nehodě. „Hezký večer všem. Odešel jeden z mých nejbližších, který mi byl velkou oporou, stál při mně, vždy byl nablízku, když jsem to nejvíc potřeboval. Byl to člověk s velkým srdcem, citem a porozuměním. Osud zasáhl do mého života a životů mých blízkých velice krutým způsobem, vybral si daň, která mu nepatří, a způsobil nám všem obrovskou bolest. V mém srdci navždy zůstane díra, která se nikdy nezacelí,“ konstatoval mj. Upřímnou soustrast.

Bratr Vlasty Horvátha Bratr Vlasty Horvátha | zdroj: Facebook

Britney Spears vypustila do éteru bizarní video, ve kterém teskní kvůli tomu, že její pes Preston jí sežral všechen sýr. „Jsem tak smutná… To není fér,“ fňuká hystericky. Podle magazínu Mirror tímto počinem aspiruje na titul nejtrapnější maminky na  Instagramu. A co si o tom myslíte vy?

Britney Spears - video Britney Spears - video | zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!