To nejlepší ze sociálních sítí: Trapas Naomi Cambell a Den otců
zdroj: Facebook

To nejlepší ze sociálních sítí: Trapas Naomi Cambell a Den otců

22. 6. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Naomi Campbell 

Naomi Campbell na svém Instagramu zveřejnila sponzorovaný příspěvek, který propagoval společnost Adidas. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, kdyby to ovšem neudělala stylem COPY/PASTE. Výsledek tak působil značně rozpačitě (mj. obsahoval i žádost o publikování). Její tým si tohoto fax paus naštěstí všiml a dotyčný post smazal – leč nepodařilo se mu to tak rychle, aby si řada lidí nestačila pořídit screenshot.

Naomi Campbell zdroj: mirror.co.uk

Ariana Grande

Americká zpěvačka Ariana Grande nadchla mnohé své příznivce odhalením, že už zase leží v Harrym Potterovi. Podle jejího názoru se tyto knihy dají začít číst kdykoliv – nikdy na to není špatná doba. Souhlasíte?

Ariana Grande zdroj: Instagram

Tomáš Klus

Tomáš Klus se u příležitosti Dne otců pochlubil povedenou momentkou z dětství. Mnozí uživatelé se však domnívali, že dospělým mužem na fotografii je on - nikoliv jeho tatínek. „Ty bláho, tak to je podoba,“ uvedla nevěřícně jedna jeho fanynka.

Tomáš Klus zdroj: Facebook

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger rozšířila řady celebrit, které se v poslední době staly obětí hackerů. Někdo se naboural na její twitterový účet a začal z něj rozesílat bizarní zprávy typu „jsem tak krásná“ nebo“dala bych si mango“.

Nicole Scherzinger zdroj: mirror.co.uk

Miley Cyrus

Miley Cyrus se pochlubila novým tričkem, na které si nechala napsat příjmení svého současného partnera Liama Hemswortha. Inkriminovanou selfie nicméně ponechala bez komentáře – pouze k ní přidala několik emotikonů. Tak kdy bude svatba?

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Honza Musil

Oblíbený moderátor Honza Musil se stal dědečkem. V krátkém videu prozradil, že jeho dceři Lucii se 14. června narodila holčička, která dostala jméno Sára. „Má dvě kila šedesát, obě jsou v pořádku… Je mi hrozně hezky, tak jsem se o to chtěl podělit,“ prohlásil mj. Gratulujeme!

Honza Musil zdroj: Facebook

Kim Kardashian

Kim Kardashian na Den otců vypustila do éteru snímek celé své rodiny a poděkovala Kanyemu Westovi za všechnu jeho lásku a podporu. Po záplavě selfie, na kterých pětatřicetiletá hvězda reality show vystavuje na odiv své intimní partie, je to docela příjemná změna.

Kim Kardashian zdroj: Twitter

Zatím bez komentáře, buďte první!