To nejlepší ze sociálních sítí: Sexy selfie Jennifer Lopez a narozeninová oslava Lorde
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Sexy selfie Jennifer Lopez a narozeninová oslava Lorde

9. 11. 2016 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez má pravděpodobně pocit, že její followeři na Instagramu se nemají dostatečně rádi. Proto publikovala sexy selfie a přidala k ní hashtagy jako „#loveyourselffirst“, „#feelingempowered“ či „#healthybodyhealthymind“. „Máš perfektní tělo, gratuluji (sic),“ komentoval to jeden uživatel.

Jennifer Lopez zdroj: Instagram

John Legend a Chrissy Teigen

John Legend a Chrissy Teigen natočili nový „videoklip“ k singlu Love Me Now. Netřeba asi dodávat, že hlavní roli v něm hraje jejich dcerka Luna, která umí dělat opravdu roztomilé obličeje.

John Legend a Chrissy Teigen zdroj: Instagram

Lucie Bílá

Lucie Bílá pořádně namíchla své fanoušky. Kvůli zdravotním problémům totiž musela na poslední chvíli zrušit své dva narozeninové koncerty. Poté, co se na ni snesla smršť kritiky, zveřejnila video, v němž nad vzniklou situací projevila hlubokou lítost a požádala o odpuštění.

Lucie Bílá zdroj: Facebook

Lorde a Taylor Swift

Lorde veřejně vyjádřila vděčnost Taylor Swift, která jí uspořádala velkolepou oslavu 20. narozenin. „Děkuji za hudbu co děláš, za rady co dáváš, za myšlenky kterými provokuješ, za způsob jakým děláš můj život krásnějším…“ uvedla mj. a přiložila pár snímků. Mimochodem, zvěsti, podle kterých Taylor čeká své první dítě, se ukázaly být nepravdivé.

Lorde a Taylor Swift zdroj: Instagram

Kendall Jenner

Kendall Jenner se na Instagramu opět pochlubila svými přednostmi. Aby se však nedostala do konfliktu s jeho puritánskými pravidly, vzrušující fotku raději zcenzurovala. Zvolila k tomu poměrně originální způsob – bradavky si překryla smajlíky pizzy.

Kendall Jenner zdroj: Instagram

Vlaďka Erbová 

Vlaďka Erbová vypustila do éteru několik povedených momentek z dovolené, kterou společně s kamarádkou Kateřinou a jejich dětmi strávila v Dominikánské republice. Nutno uznat, že jí to opravdu sluší – a to i díky tomu, že přibrala 8 kilo a už není tak strašně vychrtlá jako dřív. „Mám teď zadek jako opravdové ženy,“ konstatovala v rozhovoru pro Super.cz.

Vlaďka Erbová zdroj: super.cz

Will Smith

Will Smith truchlí pro svého otce, který nedávno zemřel. O smutné novince jako první informovala hercova exmanželka Sheree Fletcher. „Budeš nám chybět tati! Žil a hrál jsi podle svých vlastních pravidel… opravdu jsi byl 1 svého druhu!“ uvedla na Instagramu.

Will Smith zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!