To nejlepší ze sociálních sítí: Rita Ora ukázala kalhotky, Kim Kardashian děti
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Rita Ora ukázala kalhotky, Kim Kardashian děti

3. 8. 2016 – 17:17 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Rita Ora

Rita Ora koncertovala na Tchaj-wanu. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, kdyby ovšem své úspěšné vystoupení neoslavila poněkud neobvyklým způsobem – krátce poté, co se vrátila do hotelu, zapnula Snapchat… a odhodila všechno oblečení s výjimkou bílých kalhotek.  Co se dělo dál, na to už se podívejte sami.

Rita Ora zdroj: mirror.co.uk

Justin Bieber

Justin Bieber opět potvrdil, že Taylor Swift skutečně nepatří k jeho oblíbenkyním. Dal totiž na Instagram černobílý screenshot z videohovoru s jejím současným nepřítelem číslo 1 – rapperem Kanyem Westem – a připsal k němu následující text: „Jak to jde Taylor Swift“. Trapné…

Justin Bieber zdroj: Instagram

Kaira Hrachovcová a Lucie Borhyová

Kaira Hrachovcová a Lucie Borhyová využily horkého počasí k tomu, aby vystavily na odiv své sexy křivky. „…Léto je léto, když den patří snílkům, když v plavkách ven můžeme jít…,“ pochvaluje si první jmenovaná. Čí foto se vám líbí víc?

Kaira Hrachovcová zdroj: Instagram

Lucie Borhyová zdroj: Facebook

Kim Kardashian

Kim Kardashian se zase pochlubila svými potomky. Tentokrát vypustila do éteru krátký klip, ve kterém Saint a North účinkují coby čmeláci. Pro úplnost zmiňme, že k jeho vytvoření použila Snapchat filtr. „Dost možná jde o její dosud nejroztomilejší video,“ komentoval to magazín Mirror.

Kim Kardashian zdroj: mirror.co.uk

Sharon Stone

Nestárnoucí americká herečka Sharon Stone zapózovala v miniaturních bikinách. „Dnes je tak horko. #summer16 #staycool,“ uvedla hvězda Základního instinktu u pikantního snímku. Taky byste chtěli mít v 58 letech takovou postavu?

Sharon Stone zdroj: Instagram

Veronika Zelníčková

Začínající herečka a zpěvačka Veronika Zelníčková, která se nedávno stala obětí brutálního loupežného útoku, prostřednictvím Facebooku poděkovala svým fanouškům za jejich podporu. „Co se týká mého stavu.... po fyzické stránce je mi lépe a už jsem konečně v domácí péči pod dozorem své rodiny. Jsem šťastná, že sem mezi vámi a těším se, až vás všechny uvidím, obejmu a až se budu moci vrátit ke své práci a k tomu co mám ráda! S láskou a poděkováním Veronika,“ dodala. Přejeme brzké uzdravení.

Veronika Zelníčková zdroj: Facebook

Brooklyn Beckham a Chloe Moretz zveřejnili romantické video, ve kterém se objímají a mazlí. „Opravdu ji miluji,“ přiznal u této příležitosti syn Davida a Victorie Beckhamových. Tak ať jim ta láska ještě dlouho vydrží!

Brooklyn Beckham a Chloe Moretz zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!