To nejlepší ze sociálních sítí: Nový účet Kim Kardashian a nahá Jessie J
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Nový účet Kim Kardashian a nahá Jessie J

21. 12. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Kim Kardashian

Kim Kardashian se po delší pauze opět objevila na sociálních sítích. Svůj návrat pojala ve velkém stylu – založila nový účet „Kimoji“ (jehož účelem je propagace stejnojmenné mobilní aplikace) a nahrála na něj řadu pikantních obrázků i klipů. Podívejte se na ně.

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel publikovala černobílý snímek na němž kojí svého syna a současně zkritizovala lidi, kteří podobné věci odsuzují. Ve svém obsáhlém prohlášení se mj. pozastavila nad tím, že mnohým jedincům vadí vidět ji při kojení, ale pokud „ve jménu umění“ zapózuje nahoře bez, nemají s tím žádný problém. Celý text si můžete přečíst níže.

Candice Swanepoel zdroj: Instagram

David Kraus

David Kraus se drsně pustil do svého bývalého profesora Eduarda Klezly, který se proslavil jako nekompromisní porotce v talentové soutěži Česko hledá SuperStar. „Tohle je totiž opravdu nebezpečnej člověk a pro lidi co mají talent obzvlášť. Dokud bude učit na KJJ já mu budu dělat ostudu protože on ubližuje lidem pořád stejně. Pozor na něj a velikej. Je to hlavně dobrej herec a ještě lepší lhář,“ napsal o něm na svůj Facebook.

David Kraus zdroj: Facebook

Jessie J

Populární britská zpěvačka Jessie J se rozhodla pochlubit svými přednostmi. A nutno uznat,  že k tomu přistoupila opravdu originálně. Nejenže odhodila všechno oblečení, ale navíc se nechala od hlavy až k patě natřít (nebo nastříkat?) stříbrnou barvou!

Jessie J zdroj: Instagram

Blac Chyna

Instagramový účet Blac Chyny byl hacknut. Útočníci tentokrát zašli tak daleko, že na něm zveřejnili i část údajné soukromé komunikace mezi Chynou a jejími přáteli Treasure, Youngem Thugem a Jaydenem Smithem. Z jedné zprávy  plyne, že osmadvacetiletá modelka se hodlá 17. 7. 2017 vdávat.

Blac Chyna zdroj: mirror.co.uk

Emma Smetana

Emma Smetana se nedávno stala maminkou. Na sociálních sítích se však neřeší ani tak to, jak moc je její holčička roztomilá, ale spíš to, jaké dostala jméno. „Lennon Marlene Haj Smetana“ se totiž spoustě uživatelů ani trochu nezamlouvá, zatímco jiní ho označují za „krásné a něžné“. Jaký je váš názor?

Emma Smetana zdroj: Instagram

Kylie Jenner

Kylie Jenner vypustila do éteru povedenou momentku, na které se líbá se svým přítelem Tygou – a to na zemi před skutečně VELKÝM vánočním stromkem. „Vše co chci k Vánocům jsi ty...“ okomentovala ji a přidala smajlík sněhové vločky. Jak romantické!

Kylie Jenner zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!