To nejlepší ze sociálních sítí: Nevkusná kérka Justina Biebera a šokující přiznání Jitky Boho
zdroj: Facebook

To nejlepší ze sociálních sítí: Nevkusná kérka Justina Biebera a šokující přiznání Jitky Boho

11. 5. 2016 – 16:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Nestárnoucí sexbomba Jennifer Lopez opět potvrdila, že ví jak propagovat nové klipy. Tentokrát vypustila do éteru sexy snímek svého výstavního dekoltu a připsala k němu následující text: „Šťastný slunečný den. Kluci, jste připraveni na #aintyourmama video?“ Nevíme jak vy, ale my tedy připraveni jsme.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez | zdroj: Instagram

Justin Bieber si pořídil další tetování – a to těsně pod své levé oko. Přestože je velmi malé, jeho skalní fanoušky to ani trochu nepotěšilo. Někteří se optimisticky domnívali, že jde jen o nepříliš povedený vtip, ale světově uznávaný tatér JonBoy potvrdil, že kérka je pravá.

Justin Bieber zdroj: mirror.co.uk

Zpěvačka Jitka Boho, jejíž rodina se před několika měsíci rozrostla o dcerku Rosalii, na Facebooku zveřejnila video, v němž přiznala, že původně čekala dvojčata. O jedno dítě však naneštěstí přišla. „Ukázalo se, že to vydržel pouze jeden plod, který se tedy začal krásně vyvíjet,“ vysvětlila.

Jitka Boho zdroj: facebook.com

Britská herečka Sheridan Smith čelí ostré kritice poté, co z důvodu náhlé indispozice vynechala jedno představení muzikálu Funny Girl. V roli Fanny Brice tak za ní narychlo musela zaskočit Natasha J. Barners. Problém spočívá v tom, že ještě několik hodin předtím Sheridan pařila na udílení cen BAFTA. Že by ona indispozice byla způsobena nadměrnou konzumací alkoholu? Přečtěte si Sheridanino vyjádření:

vyjádření vyjádření | zdroj: mirror.co.uk

Na Instagramu se objevilo několik dalších povedených momentek Chrissy TeigenJohna Legenda a jejich holčičky Luny. Při pohledu na ně nezbývá než konstatovat, že slavná modelka měsíc po porodu vypadá naprosto neuvěřitelně.

Chrissy Teigen Chrissy Teigen | zdroj: Instagram


Karel Gott zapózoval společně s Lucií Bílou. Na tom by ještě nebylo nic moc zajímavého, kdyby se ovšem mezi lidmi nepovídalo, že každá celebrita, která se s Bílou vyfotí, brzy zemře. Reakce typu „Chudák Kája“ tak na sebe nenechaly dlouho čekat…

Karel Gott a Lucie Bílá zdroj: Facebook

Legendární plavec Michael Phelps a jeho snoubenka Nicole Johnson prostřednictvím Instagramu oznámili, že se stali rodiči. „Vítáme Boomera Roberta Phelpse na světě!!! Narodil se 5. 5. 2016 v 19:21 hodin!!! Zdravý a šťastný!!!“ uvedl mj. osmnáctinásobný olympijský šampion. Gratulujeme!

Michael Phelps Michael Phelps | zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!