To nejlepší ze sociálních sítí: Kanye West je na Instagramu, supermodelky se svlékly kvůli slonům
zdroj: Vlastní foto autora

To nejlepší ze sociálních sítí: Kanye West je na Instagramu, supermodelky se svlékly kvůli slonům

21. 9. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Kanye West

Kanye West se konečně zaregistroval na Instagram. Jeho první (a zatím i poslední) příspěvek je ovšem poněkud zvláštní. Zveřejnil totiž obrázek z filmu – konkrétně z úspěšného sci-fi Totall Recall s Arnoldem Schwarzeneggerem. Co tím asi tak chtěl říct?

Totall Recall zdroj: Instagram

Niall Horan

Niall Horan oznámil, že jeho Instagram byl hacknut. „Děje se s ním něco šíleného. Je zřejmé, že nějaký hlupák ho naboural, ale sám se na něm označil…“ napsal irský zpěvák na Twitter. A aby toho nebylo málo, k tomuto nepříjemnému incidentu došlo přímo v den jeho třiadvacátých narozenin! Tak takový dárek si určitě nezasloužil…

Niall Horan zdroj: Instagram

Vojtěch Bernatský

Oblíbený televizní moderátor Vojtěch Bernatský se v pondělí 19. září stal dvojnásobným otcem. Krátce poté na Facebooku publikoval dvě fotografie svého novorozeného syna – jednu pořízenou rovnou na porodním sále a druhou na pokoji. Gratulujeme!

Vojtěch Bernatský zdroj: super.cz

Naomi Campbell, Christy Turlington a Linda Evangelista

Slavné supermodelky Naomi Campbell, Christy Turlington a Linda Evangelista zapózovaly úplně nahé. Důvod? Podpora kampaně „Knot On My Planet“, která je zaměřena na záchranu afrických slonů. Při pohledu na jejich společný snímek je téměř nemožné uvěřit tomu, že tyto tři krásky mají dohromady už celých 144 let.

Naomi Campbell, Christy Turlington, Linda Evangelista zdroj: Twitter.com

Kim Kardashian

Kim Kardashian se pochlubila hned několika společnými momentkami se Sarah Jessicou Parker. Představitelka Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě později uvedla, že je z tohoto setkání nadšená – mj. proto, že její syn zbožňuje Kanyeho Westa a Kim zařídila, aby ho mohl poznat osobně. „Byla tak okouzlující,“ rozplývala se Sarah v rozhovoru pro Daily Mail. Zdá se, že pětatřicetiletá hvězda reality show má dalšího velkého fanouška.

Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker zdroj: mirror.co.uk

Nikol Švantnerová a Karel Gott

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová rozšířila řady známých osobností, které se v poslední době nechaly zvěčnit s Karlem Gottem. „Za tuto fotku jsem opravdu velmi vděčná. Děkuji, božský Karel Gott – v Žižkovská televizní věž – Tower Park Prague,“ konstatovala.

Nikol Švantnerová a Karel Gott zdroj: Facebook

Orlando Bloom

Orlando Bloom se konečně rozhodl zpřístupnit svůj instagramový účet veřejnosti. Kromě spousty jiných lidí tímto krokem potěšil i svou exmanželku Mirrandu Kerr, která hned začala komentovat jeho snímky. Mimochodem, některé z nich jsou opravdu vtipné – například ten co zobrazuje jeho „sexuální nahrávku“:

Orlando Bloom - zprává na instagramu zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!