Tereza Pergnerová hlásí velký návrat. Po šesti letech se vrací do Vyvolených!
zdroj: tisková zpráva

Tereza Pergnerová hlásí velký návrat. Po šesti letech se vrací do Vyvolených!

19. 7. 2013 – 11:33 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Moderátorská hvězda Tereza Pergnerová se opět vrací na televizní obrazovky primáckého pořadu Vyvolení, který se po šesti letech odmlky vrací. 

Šestatřicetiletou Terezu první řada Vyvolených v roce 2005 katapultovala zpět na výsluní showbyznysu, což po táhlých peripetiích s drogami bylo pro její kariéru klíčové. Moderátorka ze sebe tehdy vydala maximum a dokázala, že své místě v moderátorském světě určitě má. Tereza Pergnerová si při nabídce na letošní moderování nechala tři dny na rozmyšlenou.

Pro televizi byla zkušená moderátorka předchozích dílů jasnou volbou, protože už moc dobře věděla, jak natáčení ve vile funguje. Tereza se dokonce při natáčení potká se svým bývalým přítelem Adrianem Stojkovem, který celou show bude režírovat. Noční show, kde jsme dříve měli možnost vidět Dianu Kobzanovou nebo Ivu Kubelkovou, bude uvádět modelka Agáta Prachařová.

Po velkém úspěchu prvního dílu této šílené reality, kdy se vítězem stal ztřeštěný kuchař Vladko Dobrovodský a následujících dvou řadách, přichází čtvrtý díl a zjevně je na co se těšit. Tento formát se stal nejsledovanějším pořadem v historii TV Prima, ale také zároveň podlehl desetimilionovým pokutám, které byly největší za dobu fungování televize.   

Zatím není jasné, kdy nová etapa reality show odstartuje, ale skupina Vyvolených bude opravdu pestrá. Do vily, kterou si údajně budou muset obyvatelé dostavit, se mimo obyčejných smrtelníků zavře dobrovolně i několik celebrit. Zatím není oficiálně potvrzeno o koho půjde, ale nabídku dostane Julie Zugarová, Dominika Mesarošová nebo Hana Mašlíková.  

Zatím bez komentáře, buďte první!