Těhotná Jessica Simpson neúmyslně prozradila pohlaví svého druhého dítěte
zdroj: Profimedia

Těhotná Jessica Simpson neúmyslně prozradila pohlaví svého druhého dítěte

8. 3. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jessica Simpson oficiálně potvrdila, že bude mít kluka! Zpěvačka, která až dosud pohlaví nenarozeného dítěte víceméně úspěšně tajila, se prořekla před televizními kamerami během rozhovoru s Jimmy Kimmelem.

Na dotaz ohledně průběhu těhotenství odvětila, že se cítí „hrozně“ a dodala: „Byla jsem zvracet. Nejšílenější na tom je, že nikdy dřív by mě nenapadlo, že by mi penis mohl způsobit takovou nevolnost“. Následně se své chybě zasmála. „Myslím, že jsem světu právě prozradila, že čekám chlapečka.“

Pak však upadla do rozpaků. „Nemůžu uvěřit tomu, co jsem udělala, nebylo to plánované. Navíc jsem se vyjádřila jako nějaký primitiv, je mi teď strašně.“

Už v pořadu Ellen DeGeneres přitom dvaatřicetiletá sexbomba naznačila, že se její dcera Maxwell nejspíš dočká mladšího bratříčka.

Je všeobecně známo, že pro Jessicu bylo druhé těhotenství obrovským překvapením. Ani ona, ani její snoubenec Eric Johnson prý s dalším dítětem nepočítali. Vždyť Maxwell porodila Jessica teprve loni v květnu. Navíc během prvního těhotenství přibrala cca 32 kilogramů, které se jí pak poměrně dlouhou dobu nedařilo shodit.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku