Těhotná Halle Berry se potřetí vdala! Vzala si bývalou lásku Kylie Minoque
zdroj: Profimedia

Těhotná Halle Berry se potřetí vdala! Vzala si bývalou lásku Kylie Minoque

16. 7. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nádherná a nestárnoucí Bondgirl se potřetí vdala. A protože je to letos asi trendy, nebylo to jinde, než ve Francii. 

Šestačtyřicetiletá americká herečka  Halle Berry už potřetí řekla své ano. Jejím manželem se stal o rok starší francouzský herec Olivier Martinez, který se několik let pohyboval po boku sexy australské zpěvačky Kylie Minogue. Olivier je zároveň otcem potomka, kterého Halle Berry porodí v průběhu října. Halle už má pětiletou dceru Nahlu z předešlého vztahu s modelem Gabrielem Aubrym, se kterým vedou o dcerku spory. Herecký pár spolu chodí od roku 2010, kdy se poznali na natáčení thrilleru Temný příliv. Martinez se na rozdíl od Halle ženil poprvé.

Na svatbu dorazila nevěsta stylově a to v bílém retro Citroenu DS. Na sobě měla bílé splývavé šaty zdobené na ramenou třpytivými kameny. Obřad se konal v kostele, svatební oslava proběhla v přilehlém zámečku Chateuau des Conde ve Vallery. Celý obřad měl církevní i civilní část. Svatebních hostů bylo kolem šedesáti a v zázemí byly postaveny stany, aby hosté i novomanželé měli soukromí. Sňatek i oslavy proběhly v klidu bez větší pozornosti médií, přesně jak si pár přál.

I přes těhotenství Halle nezpomaluje a připravuje další film a to komedii Shoe Addicts Anonymous. Naposledy Halle zazářila například ve snímku Atlas mraků (2012) nebo v již zmiňovaném thrilleru Temný příliv. 

Zatím bez komentáře, buďte první!