Taylor Swift promluvila o rozchodu s Harrym Stylesem
zdroj: tisková zpráva

Taylor Swift promluvila o rozchodu s Harrym Stylesem

6. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Americká zpěvačka se svěřila v rozhovoru pro časopis Vanity Fair, co jí na zpěvákovi z kapely One Direction nejvíce vadilo.

Třiadvacetiletá country-popová zpěvačka, jejíž songy pravidelně bodují ve všech světových hitparádách, se před příchodem Nového roku rozešla po dvou měsících s idolem dívčích srdcí Harrym Stylesem. Hodně se spekulovalo o důvodu jejich rozchodu, o kterém oba mlžili, ale nyní se Taylor rozhodla otevřeně promluvit.

"Ze začátku to bylo super, Harry mi říkal, jak jsem úžasná, chtěl být se mnou a všechno se mnou dělat. Ale po tom, co se líbal s cizí holkou v počátcích našeho vztahu, už jsem mu nemohla věřit, i přesto že mě prosil o novou šanci," svěřila se zpěvačka.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

Po Harryho flirtu k němu ztratila pocit důvěry a to i přesto, že ji zval na nějakou dobu k sobě do Londýna, kde se měli zase sblížit. Taylor také přestávalo bavit jeho věčné paření s přáteli. Jednu noc zpěvák vůbec nepřišel domů a od té doby, jako by se něco změnilo a nechtěl v tom všem už pokračovat.

V současnosti se také šíří zprávy o jejím potenciálním románku s písničkářem Edem Sheeranem, ale nikdo z nich zatím spekulace nepotvrdil.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku