Tajné video Angeliny Jolie: Mrkněte, jaké výkony podávala v době, kdy se teprve učila hrát
zdroj: Profimedia

Tajné video Angeliny Jolie: Mrkněte, jaké výkony podávala v době, kdy se teprve učila hrát

7. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Představitelka královny černé magie Zloby se dočkala nepříjemného překvapení. Na Internet totiž uniklo video, které ji jako pětadvacetiletou zachycuje v herecké škole. Podle nás se ale nemá za co stydět.

Jolie v inkriminovaném klipu předvádí pestrou škálu emocí. A nutno uznat, že už tehdy válela. Ostatně, její učitelé nešetřili slovami chvály…

Určitým paradoxem je, že talentovaná kráska navzdory svým úspěchům ve škole chtěla herectví pověsit na hřebík a věnovat se něčemu úplně jinému – konkrétně řízení pohřebního ústavu. Nakonec si to ale rozmyslela… a  za cca šest let získala svého prvního Oscara.

Nevíme jak vás, ale nás toto video pořádně navnadilo na romantické drama U moře, ve kterém si Jolie zahrála společně se svým partnerem Bradem Pittem. Podle dostupných informací by se mělo jednat o pořádný doják – příběh pojednává o manželském páru, jehož vztah prochází vážnou krizí a kromě výše zmíněných hvězd se v něm objeví i Mélanie Laurent či Melvil Poupaud.

Jen doufáme, že snímek (který by měl mít premiéru v listopadu) není inspirovaný skutečností a Bradovi a Angelině to pořád klape.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!