Tahle plus-size modelka se chce stát 'kulatější verzí Heidi Klum'. Myslíte, že na to má?
zdroj: Profimedia

Tahle plus-size modelka se chce stát 'kulatější verzí Heidi Klum'. Myslíte, že na to má?

18. 7. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ashley Graham už si ve světě modelingu udělala docela slušné jméno, ale spokojená rozhodně není. Doufá, že to dotáhne ještě mnohem dál.

Ashley má velké ambice. Podle svých vlastních slov by se chtěla vyrovnat velikánkám jako Heidi Klum, Tyra Banks či Cindy Crawford.

"Určitě k nim vzhlížím. Sledovala jsem jejich kariéry a dosáhly zcela mimořádných a úžasných věcí. Nemohu se dočkat, až se stanu jejich kulatější verzí," prohlásila v rozhovoru pro magazín The Coveteur.

Sedmadvacetiletá americká kráska je přesvědčená, že módní průmysl se pomalu ale jistě mění.

"Celou svou kariéru čelím kritice. Přichází od fanoušků, přichází od agentů, přichází od jiných modelek. Ale podle mě je to všechno o tom, jak se k ní postavíte – a já ji obrátila v pozitivum. Nyní už to v tomto průmyslu přestává být o velikosti – všichni skáčou do rozjetého vlaku, ve kterém velikost není hlavním kritériem při určování toho, co je to skutečná krása," konstatovala Graham. Vzápětí zavzpomínala na dobu, kdy ji její okolí tlačilo do hubnutí

"Já na to ale tehdy ještě neměla ani kuráž. Řekla jsem, že je mi jedno co si o mě lidí myslí, že nehodlám měnit způsob, jakým se prezentuji klientům – že chci jen dělat to, co mě baví a naplňuje štěstím," uvedla.

Ashley, držím ti palce! Kdo se má pořád dívat na vyzáblé anorektičky, které vypadají jako chodící reklamy na hlad a chrastí na molech kostmi?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku