Tahle kráska se stala letošní Miss USA. Jak se vám líbí?
zdroj: Profimedia

Tahle kráska se stala letošní Miss USA. Jak se vám líbí?

15. 7. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jmenuje se Olivia Jordan, je jí šestadvacet let a pochází z oklahomské Tulsy. Co ještě o ní víme?

Olivia je nejen úspěšná modelka, ale i herečka. Objevila se například v komediích Profesor v ringu a Méďa či seriálech Murder in the First a Un-Real.

Samostatnou zmínku si zaslouží rovněž skutečnost, že Jordan před dvěma roky reprezentovala Spojené státy na Miss World. Díky svému triumfu v soutěži o nejkrásnější dívku USA se tak stane historicky první Američankou, která se zúčastní výše zmíněné Miss World i Miss Universe.

Olivia Jordan zdroj: Profimedia

Půvabná blondýnka začala s modelováním už ve svých čtrnácti, kdy se objevila v reklamě na Drysdales Western Wear. "To pro mě byl skvělý způsob, jak do tohoto průmyslu proniknout a získat trochu sebedůvěry," prohlásila v prosincovém rozhovoru pro Tulsa World.

Olivia studovala na Bostonské univerzitě, kde se specializovala na oblast zdravotnictví. Později pracovala jako instruktorka fitness a osobní trenérka. Podporuje charitativní organizaci Children of the Night, která bojuje proti obchodování s dětmi.

Není bez zajímavosti, že nová Miss USA byla korunována šperkařským skvostem z dílny tuzemské společnosti DIC. Luxusní korunka je zhotovena z 280 gramů bílého zlata a zdobí ji 222 bílých safírů, 340 modrých safírů, 112 rubínů a 33 diamantů. Na zemi jejího původu odkazuje 30 českých křišťálů.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku